קידום אתרים בגוגל FOR DUMMIES

קידום אתרים בגוגל for Dummies

קידום אתרים בגוגל for Dummies

Blog Article



הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.

אנחנו נשוב למדריך מפורט בנושא התוכן בחלק הביצועי של המדריך, אולם בשלב זה, חשוב שכל עסק שקורא את המדריך יבין מהי החשיבות של תכנון מוקדם של אסטרטגיית התוכן שלו.

העבודה של מקדם האתרים בהקשר הזה היא לייעץ לבעל האתר לקראת מועד חידוש הדומיין, על היקף החידוש המבוצע לדומיין, שנים קדימה.

אנו מקווים שהמדריך הזה סייע לכם להבין מהם הרכיבים החשובים בתהליך של קידום אורגני, וסיפק לכם מקורות להרחבה בנושאים החשובים.

מדריכים נוספים באתר שיעזרו לך ללמוד איך מקדמים אתרי אינטרנט בגוגל ואיך להיכנס לתחום קידום אתרים: 

במהלך העבודה השוטפת, תאמצו בוודאי כלים שונים שיסייעו לכם בביצוע מטלות שונות: מחקר מתחרים וביטויי מפתח, מיפוי קישורים, ביצוע אופטימיזציה לדפי האתר, ניהול משימות, בדיקת מיקומים, ניהול הפרופיל של העסק ברשתות חברתיות, ביצוע אוטומציות, עבודה שוטפת והתנהלות יומיומית וכלים שונים להפקת חשבוניות, הזמנות והצעות מחיר.

שילוב תגית הקנוניקל בצורה נכונה יאפשר לכם להימנע מנקיטת פעולה ידנית על ידי מנוע החיפוש בגין הפרה של זכויות יוצרים ושכפול תוכן.

חשוב לציין שכמו תוכן – קישורים חיצוניים זה לא זבנג וגמרנו, זה here משהו שצריך לתחזק ולהשקיע בו לאורך זמן – בעיקר בזירות תחרותיות.

לצפייה בסרטון שעשיתי בנושא של קידום אורגני באופן עצמאי:

כמו כן, חשוב יהיה להבין מהו הבידול העסקי של העסק בנישה שבה הוא פועל. כל תהליך הקידום צריך להתבסס על הבידול הזה. אם, למשל, בית עסק נחשב ליקר בתחומו אבל מקצועי ביותר, הוא יצטרך להתייחס לכך בתהליך הקידום במגוון רחב של היבטים: העיצוב, הלוגו, הסמכות, איכות פרופיל הקישורים, עומק התוכן באתר – כל אלה צריכים לאותת לגולשים שמדובר בבית עסק סמכותי שמייצר תוכן איכותי.

כל מקדם אתרים ידאג לחיבור האתר לקונסול של גוגל ויבקש מבעל האתר להעניק לו גישה לקונסול לצורך ביצוע עבודתו השוטפת.

אם אתם מחפשים רק נושא ספציפי כלשהו, ולא את כל המדריך המלא (הוא ארוך ומקיף, כבר אמרתי – מדרים קידום אתרים מ-ל-א ובחינם!), כאן תמצאו את כל המידע מפורק לפרקים:

מה יחשב בעיננו כהצלחה של תהליך הקידום האורגני: מיקומים טובים של ביטויי מפתח מרכזיים? הרבה יותר גולשים ותנועה אורגנית לאתר? הגדלת המכירות?

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

Report this page